Both of us

Eftersom det skulle bli en överraskning att när jag skulle komma hem blev det inget riktigt avslut så därför kommer jag visa lite bilder av dom sista dagarna i Italien. Jag börjar med fler bilder från Miramare :)
Såhär långt från stranden bodde vi:
Så underbart var det!!! Sista dagen var det bara jag, Frank och hans farmor och farfar Vi gick ut och åt på restaurant på kvällen, super mysigt :)
xoxox

Backslide

Den 26:e april åkte jag till Miramare, där familjen jag bor hos har ett sommarhus. Miramare ligger mellan Rimini och Riccione, det hör till Rimini men ligger närmare Riccione. För er oallmänbildade får ni här en karta där Rimini är utprickat så ni vet vart i Italien det är.
Det var UNDERBART där!! Deras hus ligger ju precis vid stranden så det är perfekt, eller det är en cykelväg emellan men iaf ;) Det enda negativa är att jag inte hade internet på typ fem dagar, men det gick förvånansvärt bra faktiskt.

Det andra negativa är att det tydligen är rätt mycket kriminellt där. Tror ryska maffian har varit där en del, (bra att jag säger det här nu när jag är hemma tryckt, eller hur farmor o mormor? ;)), så innan vi åkte sa farmorn här att jag och Frank måste vara försiktiga för kidnappningar förekommer tydligen och våldtäckter och misshandlingar vet inte liksom hur mycket men hon var iaf orolig och sa att vi skulle låsa efter oss hela tiden. Och första kvällen ville jag ta en kvälls promenad på stranden och innan jag gick sa F att jag skulle vara försiktig och inte gå nära om jag såg gäng för nu när det inte är så många turister på stranden på kvällen kan ingen höra om man skriker. Efter han sagt det så tänkte jag att jag struntar i att gå, men jag gick iaf och det var ingen fara :D Så här fint vad det:
xoxox

We belong together

Sista dagen dom mamma, pappa och Joel var här, den 25:e april. Så tog vi det bara lugnt, gick runt här i Faenza och kikade. Åt glass och satt i solen :)

xoxox

Stuck in her daydream

Idag så tog A&F med mig till Bertinoro (tror jag det hette) som är känt för deras vin, det är det bästa och måste egentligen drickas ur guldbägare. Det var en supermysig by på toppen av ett berg, där vi stannade och åt. Åt mascarpone till efterrätt, fyfan vad gott det var!!!! Efter turen dit så åkte vi till Frank som var på barnkalas. Där stannade vi i typ tre timmar och jag fick sitta och läsa på engelska till barnen, haha lite kul iaf. Födelsedags barnet var så gulligt!!
Rätt nice utsikt!
Det var ett slott på toppen!
xxxxx

I'm gonna live my life

Den 24:e var sista heldagen pappa, mamma och Joel var här. Då åkte vi till Brisigella (eller hur det stavas) där jag varit förut med en stor nationalpark samt slott, klocktorn och kyrka. Där åt vi också världens äckligaste lasagn till ett löjligt dyrt pris (men det är glömt nu). Sen åkte vi vidare och in i Toscana. På kvällen ville vi har god mat eftersom lunchen var som den var, så frågade Fede om bra restaurant här i Faenza. Så vi valde en av alla dom han rekomenderade, och det var supergott och mysigt!! Låg gömt i en källare kan man säga och var lite likt rådhusgården i källaren där. Här kommer iaf dagen i bilder:
Det blåste galet mycket!
Bilderna från middagen gick inte att vända på -.-
Mamma och pappa följde mig hem efter maten. Detta är på "min gata i stan" #3!
Fyfan vad duktig jag har varit på att uppdatera nu, var glada allesammans!! Om jag orkar blir det ett till sen :)
puss!

Some nights

Den 23:e, var första dagen för pappa, mamma o Joel att vara här i Faenza. Då åkte vi till Rimini och San Marino. Tyckte San Marino var coolt faktiskt, jättefin utsikt!!! Har skrivit så mycket som senaste inläggen så här får ni lite bilder ist :)
San Marino i sikte!!!
På absoluta toppen:
På kvällen var vi bjudna hem till min italien familj på middag, trodde det skulle bli awkward men det var helt okej faktiskt :) Pappa och mamma blev förvånade av hur trevliga dom var, så tydligen har jag inte framställt dom så bra som dom är haha men aja, det är ju bättre det blev så än tvärtom iaf ;)
xoxoxo

RSS 2.0