You shoot me down and I will fall

Sista dagen i New York! Vi gjorde så sjukt mycket idag för det blev verkligen en heldag eftersom bussen tillbaka till Boston inte gick förens kl. 23.
Det första vi gjorde var att gå till New York public library. Vi hade gått förbi byggnaden igår kväll och det såg så sjukt fint ut plus att ni som har sett SATC vet att det är där Carrie ska gifta sig med Mr. Big och när han struntar i att komma.. Så självklart ville jag gå in och ta lite kort ;)
Sen blev det Rockefeller center!
Coolt!
Efter det åkte vi till en svensk godisaffär. Fast dom hade lite andra svenska saker också, så vi köpte glögg och pepparkakor tills imorgon (första advent). Dom hade marabou också, nästan så att jag blev tårögd!
Efter att vi hade shoppat loss där inne så gick vi runt i det kvateret lite. Det var verkligen suuuuuuuuuuuper mysigt. Kändes inte så New Yorkigt dock för husen var lägre och så. Helt plötsligt var vi vid cafet där dom i SATC köper sina cupcakes ;)
Så här mysigt var det. (Elin kollade förresten upp varit Carrie bor någonstans och det var ca. 2 min härifrån men eftersom vi hade så okänsliga kompisar så vägrade dom gå dit och kolla.. ;))
Fortsättning av lördagen kommer sen :)
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0