I love you all the way to the moon and back, and back, and back, and back...

Idag är jag jätteglad! Igår var en så bra dag och idag kommer bli en bra dag :D Igår kväll kom Olivers bror och fru. Dom är jättetrevliga och snart ska vi och äta lunch :) Dom kommer stanna här i ungefär en vecka :)

Åt lunch på Wendys igår, för första gången! Det är ungefär som mcdonalds, men vi har det ju inte i Sverige. Åkte till Costco och handlade, det jättestora varuhuset som har ALLT. Hade ett svagt ögonblick så stod och kollade på all choklad lite för länge så Ollie köpte en massa till mig, inte bra... haha. Vi åkte också förbi Ollies jobb också, han jobbar på en country club och det var verkligen superfint. Han jobbar som en director of tennis och har också hand om en sportaffär som ligger på området.

Jag frågade vad som gjorde att ett gated community blir till en country club och det är så att country clubs ofta har klubbhus, golfbana och tennisbanor (denna hade 8 nya tennisbanor!!). Country cluben som han jobbar på som även är grannar med vårat community, har också spa och gym. Så husen ligger precis vid golfbanan nästan på den om man säger så, typ längst efter den. Husen var inte lika stora där som i vårat community men det var väldigt fint så får ta kort någon gång och såg en gata som hette Wisteria drive haha nästan som i DH :)

Idag ska det bli varmt men imorgon svalare så förhoppningsvis kan vi vara ute då också :) Det ska bli under 100 vilket är ungefär 35 grader så det är bra! (Jag låtsats som att ni också tycker att det är svalt hehe).

Nu blev det mycket text här men aja ;)



xxxx

Kommentarer
Postat av: faster

nästa gång du är i butikerna kan du väl titta lite för länge på en så´n där liten bil utan tak DU vet... hihi

2011-09-24 @ 22:21:36
Postat av: jojjo

Wisteria lane <3<3

2011-09-25 @ 01:08:07
URL: http://wex.blogg.se/
Postat av: julia

har kollat in när några gånger, du verkar ha de riiktigt bra! :) bra de! och såå fina bilder! Hat så bra! /Kusin

2011-09-25 @ 19:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0